Dr. Öğr. Üyesi Meltem Altınay Özdemir İtalya'da

Bölümüz öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Meltem Altınay Özdemir Erasmus Personel Ders Verme Hareketliliği kapsamında 27-31 Mart 2023 tarihleri arasında İtalya'nın Benevento kentinde bulunan Universita degli Studi del Sannio'ya gitmiştir.  Misafir öğretim üyesi olarak giden sayın Altınay Özdemir, bu süreçte Law, Economics, Management and Quantitative Methods bölümünde Türkiye'deki seyahat ve turizm sektörünün yönetim ve faaliyetlerinden bahsederek son dönemde yaşanan krizlerin (pandemi, orman yangınları ve deprem vb.) Muğla'nın ve Türkiye'nin turizm faaliyetlerine ve ekonomisine etkileri hakkında bilgiler vermiştir.
Öğretim üyemize başta üniversitemiz adına olmak üzere fakültemizi ve bölümümüzü temsil ettiği için teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi : 10.04.2023 15:51 Okunma Sayısı : 257